Så går en massagebehandling till

Behandlingen anpassas alltid efter dina behov och önskemål, det kan vara djupgående eller mjukt och stresslösande.

Första gången du kommer till din massör blir du ombedd att fylla i en hälsodeklaration där du svarar på frågor om hur du mår och om du har några speciella problem. Tillsammans diskuterar ni vilken typ av behandling du behöver. Därefter blir du ombedd att klä av dig och lägga dig på bänken. Du behöver bara klä av dig där du ska bli masserad och behåller alltid underkläderna på. Massören lägger handdukar över dig så att du ligger varmt och skönt.

Under behandlingen arbetar massören med olika tekniker för att knåda, stretcha och töja muskler, senor och triggerpunkter, för att frigöra spänningar och öka rörligheten.

Behandlingen anpassas alltid efter dina behov och önskemål, det kan vara djupgående och kraftfullt eller mjukt och stresslösande, det kan vara hela kroppen eller fokus på en del där du har problem.

Efter behandlingen kan du känna dig lite yrvaken men blir snabbt pigg och välmående igen. Du får klä på dig i lugn och ro och erbjuds ett glas vatten för att dra nytta av den ökade blodcirkulationen och rensa ut slaggprodukter som lösts u