Behandlingsmetoder

Det finns flera olika typer av massage att välja bland.

Massagebehandling utförs av certifierade massörer och medicinsk inriktad. Massage är förebyggande, stressreducerande, behandlar smärta och andra besvär. Vi lägger även fokus på vad syftet kan vara till din smärta. utförs med tester, undersökningar, triggerpunkter med terapeutisk behandling.

Gravidmassage utförs med en specialbänk som är anpassad just för gravida. Själva massagebehandlingen skiljer sig i övrigt inte från de andra massagetyperna, men trycket anpassas självklart efter vad som känns bra för dig.

Koppningsmassage Koppning är en metod som lämpar sig utomordentligt väl både som egen terapiform och i kombination med klassisk massage. Vi använder oss av två olika typer av koppor, den första är en plastkoppa där man pumpar ut luft den andra är en gummikoppa som man trycker fast. Koppning har funnits i Kina i tusentals år och har en mängd olika användningsområden. Den har god påverkan på muskler och senor då de ökar blodcirkulationen och därmed lättar på spänningar i muskler. Det ökar lymfflödet och därmed hjälper till att föra bort avfallsprodukter ur bindväven. Ökar blodflödet i leder. Den drar ut slaggprodukter ur huden och stärker även hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar. Sist men inte minst påverka våra organ positivt. Med hjälp av kopporna stimulera specifika punkter kan man lindra till exempel mage/tarm problematik och menstruations besvär. Observera att kopporna kan lämna märken efter sig. Dessa försvinner inom några dagar.