Investera i din egen hälsa - anlita vår Personliga Tränare


Hur många gånger har du tänkt att du måste börja träna, äta bättre eller helt enkelt leva lite aktivare och mera hälsosamt?  Kanske har du stagnerat i din träning och letar efter inspiration och kunskap till utveckling?
För många är steget till kontinuerlig träning stort. Tillsammans med mig som din personliga tränare kommer du få coachning, inspiration och hjälp till att hitta motivation till träning och en mera aktiv och hälsosam livsstil. Kost, träning, stresshantering, återhämtning är alla komponenter i en god hälsa ur ett helhetsperspektiv. Som din personliga tränare lägger jag därför även stor vikt vid den mentala inställningen, motivation och målsättning. Att planera in tid för träning och en sund kosthållning får du också hjälp med, anpassat efter din livssituation och vilka hälsomål du önskar nå.Jag hjälper dig att se din egen kapacitet och sätta upp en målsättning som leder till bästa resultat och en långsiktigt hälsosam livsstil.Antalet timmar vi samarbetar beror på dina mål och förutsättningar. Vid ett första möte ger jag dig en rekommendation på hur många timmars samarbete som kommer krävas för att du ska få bästa förutsättningar att nå dina mål.

* Kom-igång – anpassas efter tidigare erfarenheter och individuella förutsättningar

* Funktionell träning anpassat efter dina mål och förutsättningar – ex bli en bättre löpare, golfare etc.

* Bålstabilitetsträning – bli stark inifrån och ut. Minska och förhindra ryggbesvär.

* Styrketräning

* PT-smallgroup – Träna tillsammans med dina kollegor, familj eller vänner. Max 3/PT-pass. Varje deltagare får individuell coachning anpassad efter mål och förutsättningar.

För bokning och vidare info maila per@halsocompaniet.se