Naprapati, stötvåg, kostrådgivning och Hälsocoachning,personlig/rehab träning. Vi håller även kontinuerligt kurser inom viktminskning och för att få en mer holistisk livsstil.

Hälsocompaniet – Må bra

Sjukvård och friskvård för alla behov

Kom i form

10 timmar personlig rådgivning och träning som får dig på banan mot ett hälsosamt liv i bra form.

* Vill du komma i form och leva hälsosammare*

* Har du svårt att få in toning och en hälsosam i din vardag? Behöver hjälp med motivationen?

* Har du försökt att gå ned eller upp i vikt eller förbättra din kondition och styrka men inte lyckats hela vägen?

Vecka 1: Börjar med att du fyller i information om din nuvarande hälsa, vanor och mål samt en kostdagbok

Vecka 2: 2 timmar kostrådgivning. Kost, vikt och helhetshälsa prioriteras. Motivationsövningar (vilja, motivation, varför, hur) och praktiska tips, recept etc.

Vecka 3: 1 timma kost- och träningsrådgivning. Uppföljning hur det går med kosten, fördelar och utmaningar inkl. personlig träning. Träningen är individuellt anpassad efter dina mål och förutsättningar

Vecka 4 – 9: Personlig träning 1 timma/vecka

Vecka 10: 1 timma rådgivning och/eller träning. Uppföljning av fokusområden efter behov och önskemål. Det kan innefatta åt kost och/eller träning, motivation, sömn, stress etc.

 

Varmt välkommen att boka tid och få mer info genom att kontakta per@halsocompaniet.se

Läs mer om oss

Behandlingar

Dagligen utsätts kroppen för stress och belastning. Vi har terapeuter och behandlingar för de flesta behov, t.ex naprapat, massör, stötvågsterapi, kostråd, samtalsterapi och behandlande ultraljud m.m.

Kostrådgivning

I media och runt omkring oss vimlar det av dieter och kostråd vilket inte alltid förenklar vår syn på vad som är bäst för dig ur hälsosynpunkt. Vilken kosthållning passar dig bäst? Vad mår du bra av? Hur mycket ska du äta för att vara viktstabil, gå ned eller upp i vikt?

Stövåg och ultraljudbehandling

Vi har stötvåg och ultraljudsbehandling som ofta är ett väldigt bra komplimenterande behandling till övrig behandling och rehab för att stimulera läkning.

Aktuellt

Hälsocompaniet expanderar i Tranås

Hälsocompaniet kan med glädje meddela att vi har en andra klinik på Nygatan 24 i centrala Tranås. I Tranås så kör Per Bryngelson naprapati och lägger även upp…

Läs mer

Investera i din hälsa!

Har du svårt att hitta tid och motivation till träning?  Kanske har du en skada som hindrar dig att utveckla din träning? Eller vill du få hjälp att…

Läs mer

KOM I FORM – 10 tillfällen med kost- och träningsinspiration

Kom i form 10 timmar personlig rådgivning och träning som får dig på banan mot ett hälsosamt liv i bra form. * Vill du komma i form och…

Läs mer