Naprapati, stötvåg, kostrådgivning och Hälsocoachning,personlig/rehab träning. Vi håller även kontinuerligt kurser inom viktminskning och för att få en mer holistisk livsstil.

Hälsocompaniet – Må bra

Sjukvård och friskvård för alla behov

Nu är det ett helt år sedan Hälsocompaniet slog upp portarna. Det vill vi fira med 1-årsjubilieum lördagen den 22/3. Vi bjuder härmed dig och alla i dina nära på smakprov från våra senaste nyheter samt möjligheten att ta del av diverse rabatter och erbjudanden.

Dagens innehåll den 22/3:

09.30-10.15
BOX med vår PT och instruktör Micke

10.30-12.00
PRESTATIONSPSYKOLOGI - för dig som vill leva mer
Föreläsning med vår nya kollega Jörgen som är idrottspsykologisk rådgivare med mycket mera

12.15-13.00
BOX med vår PT och instruktör Micke

Fram till 14:00 serveras det fika för alla - oavsett om ni deltar på någon aktivitet eller bara vill titta in, mingla och skåla med oss!!

Antalet platser är begränsat på både föreläsning och pass så meddela hur många ni blir och vilka tider ni vill delta på telefon: 013-100590, mail: info@halsocompaniet.se eller boka som vanligt via hemsidan.

Deltagande är kostnadsfritt vare sig du är kund hos oss eller inte! jorgen
Jörgen
har varit mental rådgivare till många framgångsrika elitidrottare i världsklass. I föreläsningen beskrivs de områden som vi vet kan tränas och få effekt för att öka prestationen. De är vetenskapligt framtagna och använda i tio år som underlag för mental träning. box1
BOX
 är ett roligt och svettigt pass där vi jobbar med slag och kickar i olika kombinationer. Vi kommer jobba själva, två och två och med säck. VÄLKOMNA!!

Läs mer om oss

Behandlingar

Dagligen utsätts kroppen för stress och belastning. Vi har terapeuter och behandlingar för de flesta behov, t.ex naprapat, massör, stötvågsterapi, kostråd, samtalsterapi och behandlande ultraljud m.m.

Kostrådgivning

I media och runt omkring oss vimlar det av dieter och kostråd vilket inte alltid förenklar vår syn på vad som är bäst för dig ur hälsosynpunkt. Vilken kosthållning passar dig bäst? Vad mår du bra av? Hur mycket ska du äta för att vara viktstabil, gå ned eller upp i vikt?

Stövåg och ultraljudbehandling

Vi har stötvåg och ultraljudsbehandling som ofta är ett väldigt bra komplimenterande behandling till övrig behandling och rehab för att stimulera läkning.

Aktuellt

Hälsocompaniet expanderar i Tranås

Hälsocompaniet kan med glädje meddela att vi har en andra klinik på Nygatan 24 i centrala Tranås. I Tranås så kör Per Bryngelson naprapati och lägger även upp…

Läs mer

Investera i din hälsa!

Har du svårt att hitta tid och motivation till träning?  Kanske har du en skada som hindrar dig att utveckla din träning? Eller vill du få hjälp att…

Läs mer

KOM I FORM – 10 tillfällen med kost- och träningsinspiration

Kom i form 10 timmar personlig rådgivning och träning som får dig på banan mot ett hälsosamt liv i bra form. * Vill du komma i form och…

Läs mer