Naprapati, stötvåg, yoga, kostrådgivning och personlig/rehab träning. Även föreläsningar och utbildningar efter önskemål.

Hälsocompaniet – Må bra

Sjukvård och friskvård för alla behov

Idag 11 maj börjar en ny kursomgång av Pranayama kl.17:15-18:15, här på Hälsocompaniet under ledning av Rajesh Sudhan - vår eminente yogalärare från Indien - ta chansen att förändra ditt liv!

 

Torsdagen den 14 maj erbjuder vi stolt Deep Hatha Yoga från kl.09:30-12:00!

 

Söndagen den 31 maj kl.16:00-17:15 och torsdagen den 25 juni kl.18:30-19:45 börjar två omgångar av Gravidyoga.

 

Boka in dig på direkten till alla kurserna via www.yogashastra.org eller maila info@yogashastra.org

Om Shanti

- Yogashastra och Hälscompaniet

 

Läs mer om oss

Behandlingar

Dagligen utsätts kroppen för stress och belastning. Vi har terapeuter och behandlingar för de flesta behov, t.ex naprapat, massör, stötvågsterapi, kostråd, samtalsterapi och behandlande ultraljud m.m.

Yoga

Yoga syftar till att finna balans mellan styrka och smidighet, tanke och rörelse, kropp och själ. Vi tränar i grupp med fokus på individen. Vi erbjuder även gravidyoga.

Stövåg och ultraljudbehandling

Vi har stötvåg och ultraljudsbehandling som ofta är ett väldigt bra komplimenterande behandling till övrig behandling och rehab för att stimulera läkning.

Aktuellt

Hälsocompaniet expanderar i Tranås

Hälsocompaniet kan med glädje meddela att vi har en andra klinik på Nygatan 24 i centrala Tranås. I Tranås så kör Per Bryngelson naprapati och lägger även upp…

Läs mer

Investera i din hälsa!

Har du svårt att hitta tid och motivation till träning?  Kanske har du en skada som hindrar dig att utveckla din träning? Eller vill du få hjälp att…

Läs mer

KOM I FORM – 10 tillfällen med kost- och träningsinspiration

Kom i form 10 timmar personlig rådgivning och träning som får dig på banan mot ett hälsosamt liv i bra form. * Vill du komma i form och…

Läs mer