Pia Rullander

Stresscoach, karriärcoach, energibalansering

Hej,

Jag har arbetat med stresshantering på olika sätt i över 30 år. Tack vare alla dessa goda möten har jag funnit en enkel metod som bevisat sig fungera för många. Metoden fungerar oavsett ditt läge och även om du är sjukskriven eller sjukpensionerad. Jag erbjuder ej terapi eller annan legitimerad behandling och jag jobbar under högsta integritet och med tystnadsplikt.

Min långa praktiska erfarenhet gör att det krävs en mindre insats från dig att beskriva din situation.
Vi kan kännas oss ensamma om våra stressproblem men oftast handlar det om något som många människor reagerar på samma sätt på. Du är inte ensam.

Vårt arbetsmöte kan se olika ut beroende på ditt behov och vi anpassar oss efter det.

Grunden består av följande tre moment:

  • Dialog om din situation
  • Insikt och faktisk förståelse för vilken situation du är i
  • Acceptans och dialog om redskap för en naturlig och lugn återgång till balans

Om du upplever att du har svårt att genomföra mötet i samtalsrummet så kan du be om att få genomföra samtalet under en promenad.

Karriärcoaching

För mig har det varit naturligt att även arbeta med coaching kring kompetensutveckling och karriärvägar då vårt arbete ibland är en del av den stress vi har. Om vi upplever att vi inte lär oss något längre eller att vi inte får utnyttja all vår kunskap så kan det skapa en inre frustrationsstress som vi eventuellt inte är medvetna om. Det kan också vara så att arbetet helt enkelt är för krävande och skapar hög belastningsstress så att du vill söka dig vidare.

Vi ser över om du är intresserad av en helt ny väg i arbetslivet eller om du vill diskutera några specifika arbetsroller som du funderar över.

Vi gör en kreativ genomgång av dig:

– Vilka är dina drivkrafter? – Vilka kunskaper har du? – Vad tycker du är kul? – Vem är du?

Nästa steg är att se över vad som är viktigt för dig i livet och vilka värderingar du bär. Sedan matchar vi detta mot tänkta karriärvägar och vi kommer kunna se mönster som hjälper dig att välja rätt.

Varje session är unik – eftersom du är det.

Varmt välkommen,

 

Mail: Pia@halsocompaniet.se

Telefon: 0705126807

Boka en behandling hos Pia Rullander

Föredrag-Ta tillbaka din energi!

Stresscoaching