Fredrik richardson

Hälsocoach

Under mina 20 år i träningsbranschen har jag insett hur viktigt det är att se till helheten när man jobbar med sin hälsa.
Till detta vill jag gärna sprida den rörelseglädje och energi jag själv lärt mig tycka om från det hundratal olika träningsformer jag utövat genom åren, framförallt till de som ännu inte hittat dit eller bara kommit av sig och behöver lite råd eller pepp på vägen.
Oavsett vart i livet man befinner sig eller hur ens hälsa ser ut så tror jag på och har sett hur stark effekt det ger, att lägga ner tid och energi på att förbättra sin hälsa. Både för egen del och vad jag hjälpt andra, med såväl fysisk som mental, social och existentiell hälsa.
Utifrån erfarenheter av att bl.a. ha jobbat både med Xtravaganza och Itrim så har jag utformat mitt eget koncept till livsstilskurs som jag kan rekommendera Alla att hänga på oavsett om man vill förändra sin kroppsform eller bara lära sig något mer om hälsa.
Då denna kurs främst är fokuserad till gruppträffar så vill jag även påvisa möjligheten att utöka med enskilda träffar i
Personlig träning.
Varmt välkomna att höra av er/boka in er hos mig så hoppas jag vi ses snart!
Mail: Fredrik@halsocompaniet.se
Tel: 0735260590