Träna yoga i Linköping

Ordet yoga sägs betyda förening eller balans. Att skapa balans mellan kropp och sinne, kropp och själ. Yoga är välgörande för både kroppen och sinnet.

Vi erbjuder även Yoga - personlig träning:
Med en lärare som anpassar yogapraktiken efter just dina förutsättningar och behov ökar kvaliteten på den tid du investerar på yogamattan.

Våra yogakurser börjar från och med 3rd september 2019!


Ordet Yoga betyder ”att unifiera, föra samman” och det är just vad yogaträningen syftar till; att förena och sammanföra kroppens alla delar, då även inräknat kroppens inre tankar, känslor och sinne. Yogaträningen syftar till att finna balans, mellan styrka och smidighet, höger och vänster sida, tanke och rörelse, mellan kropp och själ. Vi tränar i grupp med fokus på individen, använder egna kroppen som vikt och andningen som den röda tråden. Yoga anses av många vara den form som är mest anpassad efter individen. Genom olika kroppspositioner (asanas) bygger en styrka, smidighet, fokus, renar kroppen från gifter samt dämpar stress och kroppsliga eller själsliga obalanser.

rajesh-225x300Rajesh Sudhan på Yoga Shastra erbjuder flera kurser och klasser i Hälsocompaniets yogasal. Det finns två WC där en kan byta om och duscha.

Välkommen önskar Rajesh!

Beginners Hatha Yoga course  level 1 & 2

Advanced (Intermediate) Hatha Yoga course 

Meditation Course

Gentle Yoga

Lunch Break Yoga

 To read more  www.yogashastra.org