Rajesh Sudhan

Hathayogalärare / Ayurvedisk massör

 

 

 

 

 

 

 

Jag kommer från Indien där Yoga och Ayurveda är en naturlig del av livet. Som tonåring började jag arbeta på en Ayurvedisk hudklinik och utbildade mig senare till Ayurvedisk massageterapeut och Sivananda hatha yogalärare. Under några år arbetade jag som Ayurvedisk massör på femstjärniga hotell i Indien och på Bali. Under sex år tillbringade jag större delen av min tid som karma yogi och yogalärare i Sivananda Ashram i Kerala, södra Indien.

Både yoga och Ayurveda är uråldriga tekniker, som är väl förankrade i naturen och dess läkandekraft. Det finns även ett helhetstänk med kropp, sinne, själ och förståelse för deras påverkan sinsemellan. Detta är något som ofta saknas inom den traditionella västerländska synen på hälsa, kropp och sinne.

Som person är jag levnadsglad och social, gillar att umgås med vänner och min familj. Både i mitt yrke och privat finner jag människor intressanta och är tacksam för det förtroende som de visar mig som både lärare och massageterapeut.

Jag håller på att lära mig svenska men kommunicerar fortfarande mest på engelska. Prata gärna svenska med mig så att jag lär mig språket fortare!

E-mail: Rajesh@halsocompaniet.se
Telefon: 013-10 05 90

Boka en behandling hos Rajesh Sudhan

Klassisk Massage

Ayurvedisk Abhyanga massage

Ayurvedisk Kizhi behandling

YOGA: Öppna klasser - Open Classes 60 min