Peter Johansson Bräck

Naprapat

Som naprapat har jag ett funktionellt tänk och försöker se kroppen utifrån ett helhetsperspektiv och korrigera det som behövs korrigeras. Dels för att kroppen ska kunna uppnå optimal rörlighet och för att få bort smärta. Dels för att förhindra att ett kompensatoriskt dåligt rörelsemönster bildas som kan leda till mer smärta.

Jag har ett stort intresse för idrott och spelade både hockey, fotboll och bandy som yngre. Det var genom idrotten som jag stötte på och blev intresserad av naprapati på grund av de skador som jag råkade ut för då. Under säsongen 2013-2014 jobbade jag med AIK innebandys herrlags medicinska team och fick vara med när de tog brons i Svenska SuperLigan.

Som person är jag snäll och ödmjuk och försöker se det bästa hos alla! För mig är vänner och familj väldigt viktiga och jag försöker att umgås så ofta som möjligt med dem. Ni kan säkert finna mig på ett fik, drickandes min 5:e eller 6:e kopp kaffe eller på en sportbar hejande fram mina favoritlag. Blir det tid över gillar jag att se på en bra film/serie eller hitta på nya spännande saker.

Välkommen till mig!

 

Mail: peter@halsocompaniet.se
Telefon: 013-100 590

Boka en behandling hos Peter Johansson Bräck

Naprapat-behandling

30 min Terapeutisk Massage

45 min Terapeutisk Massage

60 min Terapeutisk Massage