Emmy Svensson

Massage och friskvårdspraktikant

Jag läser en tvåårig utbildning till Massage- och Friskvårdsterapeut på Bergqvist Massageutbildningar i Linköping. Genom utbildningen så blir jag massör, personlig tränare och kostrådgivare. Jag har min första praktik här på Hälsocompaniet.

Att skratta och ha roligt är en viktig del i mitt liv, jag tycker om att skoja och göra andra glada.

Jag har ett stort intresse för hälsa och träning, gillar att köra spinning och styrketräna. På fritiden så umgås jag mycket med min familj och vänner, hitta på äventyr eller kolla på spännande serier.

Massage är viktigt för mig eftersom det stärker immunförsvaret, motverkar stress och förebygger och reparerar skador. Genom styrketräningen så insåg jag att jag var väldigt stel i överkroppen och fick hjälp med att mjuka upp den genom massagen och det öppnade mitt intresse för att utbilda mig till massör då jag vill hjälpa andra med liknande eller andra problem som förhindrar dem i rörligheten.

Jag arbetar med Klassisk svensk massage och avkopplingsmassage. Jag tar även emot kunder som lider utav spänningshuvudvärk eller tinnitus då jag har grundläggande kunskaper inom det området.

Varmt välkommen till mig.

Emmy Svensson

Boka en behandling hos Emmy Svensson

Massage utfört av praktikelev 45 min