Elina Dahlin

Naprapatstuderande

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag studerar just nu till naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm, men kommer utöver min utbildning att arbeta som naprapatstudent på Hälsocompaniet i Tranås. Jag är även sedan tidigare utbildad och certifierad massageterapeut.

Jag fascineras av människor och vill veta mer om just dig för att tillsammans kunna komma till rätta med just ditt besvär. Det kan vara allt från att du vill komma till mig för naprapatbehandling för en spänd och trött rygg eller smärtan i nacke och skuldror efter många timmar framför datorn. Den huggande smärtan i ryggen efter kanske lite för tunga lyft eller den där huvudvärken som inte vill ge med sig är något som jag kan behandla.
Du kommer till mig på en undersökning och tillsammans med vad vi får fram där går vi sedan vidare med en gemensam plan för rehabilitering och behandling. De tekniker jag arbetar med just nu är massage, stretching, triggerpunkter, mobilisering och lättare rehabilitering.

Allt eftersom jag lär mig och blir godkänd i nya tekniker på Naprapathögskolan kommer jag kunna erbjuda fler behandlingstekniker till dig som patient.

Varmt välkommen att boka en tid!

Mail: Elina@halsocompaniet.com
Tel: 013-10 05 90