Daniel Möller

Osteopat

 

 

 

 

 

 

Min strävan efter att uppnå en bättre hälsa i kombination med vetgirighet har lett in mig på utbildningar till certifierad massageterapeut, kundaliniyoga instruktör och Osteopat. Utbildningen till Osteopat är omfattande och innebar 4,5 års studier på Stockholm College of Osteopathic Medicine. Begränsningarna i effekt och kunskap som massageutbildning och senare yrkesutövandet uppdagade för mig, i kombination med den filosofi kring individen från kundaliniyoga förde mig till osteopatin. Osteopat, ett relativt okänt yrke i Sverige men internationellt finns det över 100 000 utövare som sedan 1874 hjälpt människor till en bättre hälsa.

Vid behandling utgår vi ifrån din kropp och dina behov. Jobbar ofta med hållning, cirkulation såväl blod som lymfa, släpper på spänningar du samlat på dig exempelvis framför datorn eller lugnar ned dit nervsystem. Allt för att få din kropp att fungera så bra som möjligt. Hårddrillad i anatomi, fysiologi, patologi, ortopedi och att inte ge upp förrän önskvärt resultat är uppnått.

Oavsett varför du kommer på behandling är mitt mål att förbättra din livskvalitet. Jag ser fram emot att träffa er på Hälsocompaniet.

Varmt välkommen!

E-mail: daniel@halsocompaniet.se
Telefon: 013-10 05 90

 

Medlem i Svenska Osteopatförbundet

Patient- & ansvarsförsäkring

 

Boka en behandling hos Daniel Möller

Osteopati 40 min

Osteopati 60 min

Terapeutisk Massage 45 min

Terapeutisk Massage 60 min