Naprapati, osteopati, stötvåg, yoga, kostrådgivning och personlig/rehab träning. Även föreläsningar och utbildningar efter önskemål.

Hälsocompaniet – Må bra

Sjukvård och friskvård för alla behov

Sara Thorn gör sin praktik hos oss under V.17, V.18 och V.19. Hon kommer utföra massagebehandlingar samt även gå lite djupare med diverse funktionstester och dela ut rehabövningar.

Ni kan boka 60 min besök hos henne här för 200 kr.
https://www.bokadirekt.se/places/h%C3%A4lsocompaniet-3515/massage-utf%C3%B6rt-av-praktikelev-60-min-482019

Välkomna!

Läs mer om oss

Behandlingar

Dagligen utsätts kroppen för stress och belastning. Vi har terapeuter och behandlingar för de flesta behov, t.ex naprapat, massör, stötvågsterapi, kostråd, samtalsterapi och behandlande ultraljud m.m.

Yoga

Yoga syftar till att finna balans mellan styrka och smidighet, tanke och rörelse, kropp och själ. Vi tränar i grupp med fokus på individen. Vi erbjuder även gravidyoga.

Stövåg och ultraljudbehandling

Vi har stötvåg och ultraljudsbehandling som ofta är ett väldigt bra komplimenterande behandling till övrig behandling och rehab för att stimulera läkning.

Aktuellt

60 min massage för 200 kr!

Sara Thorn gör sin praktik hos oss under V.17, V.18 och V.19. Hon kommer utföra massagebehandlingar samt även gå lite djupare med diverse funktionstester och dela ut rehabövningar….

Läs mer

Hälsocompaniet expanderar i Tranås

Hälsocompaniet kan med glädje meddela att vi har en andra klinik på Nygatan 24 i centrala Tranås. I Tranås så kör Per Bryngelson naprapati och lägger även upp…

Läs mer

Investera i din hälsa!

Har du svårt att hitta tid och motivation till träning?  Kanske har du en skada som hindrar dig att utveckla din träning? Eller vill du få hjälp att…

Läs mer